Wat gaat de tijd ongelooflijk snel! Het lijkt nog maar een paar weken geleden dat ik met een positieve zwangerschapstest in mijn handen stond. Inmiddels heb ik afgelopen week de 24 weken controle gehad en komt ook steeds meer het besef dat ik nu echt over de helft ben.

Ons meisje groeit goed en beweegt veel. Elke echo is voor de verloskundige weer een uitdaging 🙂
Het kriebelende gevoel en de kleine ‘plopjes’ maken plaats voor steeds duidelijker voelende schopjes. Heel bijzonder, hopelijk kan Floris dit binnenkort ook voelen.

Behalve dat ik sneller moe ben, heb ik op wat misselijkheid na in het begin eigenlijk weinig klachten gehad tot nu toe. Oké ik ben wel emotioneler, maar verder valt het volgens mij wel mee met de hormonen… ik kan oprecht zeggen dat ik geniet van mijn zwangerschap.

Wel begint mijn buik langzaamaan toch een beetje in de weg te zitten. En dat heeft als resultaat dat mijn paard nu vakantie staat te houden in de wei en mijn rijlaarzen voorlopig in de kast staan. Ik had verwacht hier meer moeite mee te hebben, maar omdat het rijden steeds moeizamer ging was de beslissing ook makkelijker te maken. Waar ik meer moeite mee heb zijn sommige reacties van anderen, zoals “weet je zeker dat het geen tweeling is”…., of collega’s die heel goedbedoeld tegen je zeggen dat je dat krukje echt niet zelf mag verzetten…Maar verder eigenlijk alleen maar leuke en lieve reacties van iedereen!

nl_NL