Ik ben door mijn lieve vriendinnen verrast met een babyshower! Oké, het was niet helemaal een verrassing. Ik had stiekem wel een vermoeden, nadat ik door mijn moeder werd uitgenodigd om te komen eten en gelijk de wieg te bekijken die ze opnieuw bekleed heeft. Maar dat mocht de pret niet drukken! Met mijn beste vriendinnen, moeder en schoonmoeder werd het een gezellige avond.

Geen suffe babyshowerspelletjes zoals een pop verschonen, babyprakjes proeven en een rompertje pimpen (met alle respect voor mensen die dit wel leuk vinden uiteraard). Er was gelukkig rekening gehouden met hoe ik ben en wat ik leuk vind. Iedereen had heerlijke hapjes gemaakt waardoor ik nóg ronder naar huis ging. En wat is onze kleine meid verwend met allemaal superleuke en mooie cadeaus.

Een week later was het weer feest. Nou ja, een soort van dan. De kinderwagen, maxi cosi en alle spullen voor de babykamer werden bezorgd! De weken daarvoor heb ik samen met een vriendin het kamertje geschilderd en behangen, zodat alles op tijd klaar zou zijn als de spullen bezorgd werden.

En Floris en ik hebben een relatietest doorstaan! We hebben, zonder ruzie, in twee avonden de meubels in elkaar gezet. Dat schijnt toch een prestatie te zijn. En dan is het toch nog spannend of wat we in de winkel hebben uitgekozen ook mooi in het kamertje zou staan, maar het eindresultaat mag er zijn. Nu nog wat kleine dingetjes shoppen om het verder aan de kleden en dan is ook de kamer voor ons kleine meisje klaar…

nl_NL