Inmiddels zijn er alweer 5 weken van mijn zwangerschapsverlof voorbij. Het is dan natuurlijk de bedoeling dat je de laatste dingen in orde maakt voor de kleine en vooral lekker rust neemt. Dat laatste is helaas niet mijn sterkste punt. De eerste twee weken deed ik eigenlijk te veel, waardoor deze weken iets te zwaar waren. Gelukkig kan ik nu lekker genieten van mijn verlof. Ik ben op het gemak thuis bezig, doe leuke dingen met vriendinnen en ik neem mijn rust.

De afgelopen weken hebben we de allerlaatste dingen geregeld en klaargemaakt voor ons kleine meisje. We hebben bijvoorbeeld ons geregistreerd partnerschap geregeld. Ja, dat klinkt als op de valreep, maar er was nu pas ruimte voor ons op het gemeentehuis. We wilden dit toch nog wel even klein vieren met wat familie, vrienden en buren. Dat werd uiteindelijk een barbecue met 80 personen.

Ook het kamertje is klaar. Floris heeft na lang zeuren (blijkbaar moet alles direct als je zwanger bent) de laatste plankjes en schilderijtjes opgehangen. Mijn ziekenhuistas en de Maxi-Cosi staan ook klaar.  En eerlijk gezegd, nu alles klaarstaat en ik inmiddels 40 weken zwanger ben, ben ik er wel echt klaar voor en klaar mee.

Ik heb niets te klagen over mijn zwangerschap, ik heb nooit ergens last van gehad, maar die buik gaat me nu toch wel in de weg zitten. Nieuwsgierig naar het bewegelijke mensje in mijn buik, ik kan niet wachten tot we haar vast hebben! Nog even geduld..

nl_NL