MJL_2491-2 MJL_2491-2
Jouw kleintje
in vertrouwde handen
Peuter-spelen-header Peuter-spelen-header
Samen spelen
Samen ontwikkelen
MJL_1718 MJL_1718
Spelenderwijs
de wereld ontdekken

Een vertrouwde omgeving voor ieder kind

Een vertrouwd plekje voor mijn baby

Je kindje leert zijn of haar eerste vriendjes kennen op de dagopvang. Hoe klein je kindje ook is, kinderen leren van elkaar een heleboel. Met verschillende activiteiten zorgen we ervoor dat je kindje zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.
Kloetinge-111

Ouders vertellen over kinderopvang bij Kibeo

Een goede start voor je kind

Alle kinderen verdienen de kans op een goede start. Bij Kibeo legt je kind de basis voor een sociaal vaardig leven en een gezonde toekomst vol zelfvertrouwen. We kijken naar wat het beste is voor jouw kind en houden rekening met wat jouw kind nodig heeft. Je kind heeft alle rust en ruimte om op ontdekkingstocht te gaan en om op eigen tempo de wereld te verkennen.

Meer over ons pedagogisch beleid

Samen op avontuur

Samen spelen, leren van andere kinderen en vriendjes maken. Je kind geniet en heeft plezier in het contact met anderen. Onze pedagogisch professionals creëren een vertrouwde omgeving, waar je kind samen met andere kinderen groeit en de eerste vriendschappen sluit.

Vakantieopvang

BSO bij Kibeo is altijd leuk! En tijdens schoolvakanties al helemaal, want dan doen we er een schepje bovenop. We vieren dan de VakantiemiX. Een leuk en gevarieerd programma voor vakantieopvang.

Lees meer over de VakantiemiX
MJL_3272

Vind kinderopvang die bij je past

Dagopvang
Peuteropvang
Buitenschoolse Opvang