De zomervakantie is weer in zicht. Dat betekent bij Kibeo de VakantiemiX; hét vakantieprogramma voor buitenschoolse opvang. En dit jaar heeft Kibeo speciaal voor jonge avonturiers een primeur: Expeditie Wiedewei. Op het terrein van scoutinggroep Jhr. Beelaerts van Blokland in Barendrecht wordt er voor kinderen vanaf 7 jaar een groen en uitdagend vakantieprogramma georganiseerd waarbij alles draait om ontdekken, ravotten en beleven in de natuur. Kom ook de meest avontuurlijke zomer van je leven beleven bij Expeditie Wiedewei!

Ga mee op Expeditie Wiedewei
Ontdekken, ravotten en beleven in de natuur. Daar gaat het om tijdens Expeditie Wiedewei. De basis van het programma is de GroenmiX; een programma boordevol leuke activiteiten zoals een blotevoetenpad maken, een insectenhotel bouwen, smoothies maken en buitenbingo. Daarnaast wordt er ook volop gebruik gemaakt van het uitdagende scoutingterrein en doen de kinderen spannende expedities. Er worden spectaculaire races georganiseerd, de kinderen gaan een brug bouwen en op vlaggenroof. انقر هنا voor meer informatie over het programma.

Meld je kinderen digitaal aan
Expeditie Wiedewei is vanaf maandag 23 juli geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Aanmelden kan gemakkelijk via het online inschrijfformulier. Alle kinderen vanaf 7 jaar die een zwemdiploma A en B hebben, zijn van harte welkom! Ook kinderen die gewoonlijk niet naar de BSO van Kibeo gaan, zijn van harte welkom om mee te spelen.

Neem voor meer informatie over de VakantiemiX of Expeditie Wiedewei contact op met de afdeling Klantrelatie, via Klantrelatie@kibeo.nl.

ar