Ons kleine friemelkontje is de laatste dagen gezellig aanwezig in mn buik. In het begin voelde het aan als licht getril in mn buik. Het duurde daarom even voor ik eindelijk door had wat dat getril eigenlijk betekende (om precies te zijn tot de 20-weken echo. Toen zag ik op het scherm een grote salto van ons kleintje, telkens als ik zo’n trilling voelde). Maar de laatste dagen begin ik echt duwtjes te voelen. En dan vooral als ik in bed lig. Dit schijnt normaal te zijn, want overdag wordt de baby door mijn bewegingen in slaap geschommeld. En dus is de baby wakker als ik stilzit of als ik lig. Jammer genoeg kun je aan de buitenkant van mn buik nog niks voelen, ik wil het namelijk dolgraag aan M. laten voelen maar dat lukt nog niet. Hij staat er tot nu toe toch een beetje aan de zijlijn bij. Behalve mijn wisselende humeur, merkt hij eigenlijk nog niet veel van ‘onze’ zwangerschap. Terwijl ik me er steeds meer van bewust word dat ik nooit alleen ben, reuze gezellig eigenlijk!

nl_NL