Wat zijn we trots op onze collega Carola! Zij is genomineerd voor de verkiezing Pedagogisch Professional van het Jaar. Vind jij ook dat Carola Pedagogisch Professional van het jaar moet worden? Klik hier en stem

Waarom is Carola Pedagogisch Professional van het jaar? Dat wordt helemaal duidelijk als je deze video bekijkt.

Carola behoort samen met twee andere pedagogisch professionals tot de 3 genomineerden. Op 15 maart verschijnt Carola voor een jury, waar zij haar kijk op het vak toelicht. Daarna gaat de jury in beraad over wie volgens hen de winnaar moet worden. Beroepsvereniging PPINK en vakblad Kinderopvang nemen het initiatief voor deze jaarlijkse verkiezing.

Op 5 april, tijdens het openingscongres Week van het Jonge kind, is de prijsuitreiking. De congresdeelnemers kunnen ook stemmen. De stemmen van de jury, de online stemmen en de stemmen op de dag van het congres bepalen wie de winnaar wordt.

De winnaar is een jaar lang ambassadeur voor het mooie beroep van pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Dat betekent dat de winnaar af en toe op bijeenkomsten van PPINK of congressen van Kinderopvang een rol als spreker of panellid krijgt. De hoofdprijs is een mooi beeldje en een opleidingsvoucher ter waarde van € 650, die ter beschikking worden gesteld door Werkend Leren.

Stem jij ook op Carola?

nl_NL