Eind september was het al zover, een brief van school; de schoolfotograaf komt op bezoek. Broertjes en zusjes die nog niet op school zitten, mochten ook gezellig mee op de foto. Leuk, dan kunnen de 3 meiden samen op de foto!

Zelf moest ik naar school, dus we hebben (o)ma even lief aangekeken. Geen probleem! Dat is al een zorg minder… maar nu! Wat doen de dames aan voor op de foto? Ik vind dat het wel een beetje moet matchen, maar je begrijpt het al, de meiden denken daar anders over. Uiteindelijk zijn we eruit gekomen en lagen alle outfits keurig klaar voor de volgende dag. Tot zover niets aan de hand.

’s Avonds zetten we de wekker gewoon om 7 uur en daar ging het mis… haren vlechten bij drie dames – heel strak want ze moeten pas na schooltijd op de foto – duurt ‘ietsje’ langer dan het normale ochtendritueel. Na wat gemopper en lichte stress is het gelukt en komt iedereen dan toch nog op tijd op school. Nu maar hopen dat ze er om drie uur nog zo uitzien.

Van mijn moeder hoorde ik dat het prima ging met de foto’s en ook de meiden waren tevreden. En nu is ook het resultaat daar… wat een práchtige foto van onze meiden! En natuurlijk waren achteraf die strakke vlechten helemaal niet zo belangrijk… het gaat om die stralende koppies! Wat een topfoto’s weer deze keer.

En dan de volgende dag… Jet komt een beetje voorzichtig uit bed. Voor het slapen heeft ze in haar bed gespeeld met Bunchems*, zie de foto’s voor het resultaat…oei!

 

 

 

 

 

 

 

Op dat moment was ik opgelucht: de schoolfotograaf is al geweest.

*weet je niet wat Bunchems zijn, google dan voor de fun even op ‘Bunchems in haar’ en je vergeet het nooit meer!

 

nl_NL