Wat is er leuker dan spelen bij Kibeo? Spelen samen met je beste vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk! Daarom heeft Kibeo de Vriendjesweek in het leven geroepen. Van 12 februari t/m 16 februari staat de dagopvang en de buitenschoolse opvang in het teken van vriendschap. Een week vol gezellige en leuke activiteiten met vriendjes van de opvang.

Alles in het teken van vriendschap
Bij Kibeo zien medewerkers dagelijks hoe er nieuwe vriendschappen ontstaan. Niet alleen bij oudere kinderen, maar ook bij de peuters en kleuters. Samen met vriendjes en vriendinnetjes gezellig spelen, knutselen, dansen en zingen. Tijdens Vriendjesweek krijgen alle vriendjes op de opvang, jong en oud, extra aandacht en hebben alle activiteiten met vriendschap te maken.

Samen spelen
Er is voor iedere leeftijd iets te doen. De kleine kinderen gaan samen met de pedagogisch medewerkers boekjes lezen en liedjes zingen over vriendschap. De oudere schoolkinderen maken onder andere vriendschapskaartjes en doen leuke spelletjes waarbij vertrouwen centraal staat. Kortom, de kinderen kunnen kiezen uit allerlei creatieve activiteiten en spelletjes.

de_DE