Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de kinderopvang? Maak dan op vrijdag 12 juli kennis met Kibeo en Wiedewei.

Speeddate met vestigingsmanagers

Kom langs bij onze speeddate! Ga in gesprek met een van de vestigingsmanagers en neem een kijkje op de groepen. Zo ontdek je meteen of Kibeo/Wiedewei misschien wel jouw nieuwe werkplek wordt. Een plek waar je baby’s, peuters en/of schoolkinderen dagelijks een fijne dag bezorgt. Je biedt ze, samen met een fijn team van collega’s, een warme en vertrouwde omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. En natuurlijk is er ook veel aandacht voor jouw eigen, persoonlijke ontwikkeling.

Is er een goede klik tussen jou en de vestigingsmanager en heb je de juiste kwaliteiten en opleidingseisen? Dan ga je misschien wel vrijdag 12 juli met een aanstelling als pedagogisch medewerker bij Kibeo of Wiedewei naar huis. We zijn in heel Barendrecht, Goeree-Overflakkee en de Hoeksche Waard op zoek naar nieuwe collega’s.

Maak kennis met Kibeo en Wiedewei

Wanneer?
Vrijdag 12 juli    13:00 – 15:00 uur

True?
Hendrikse-Akker, Barendrecht,  Hendrikse-Akker 11 Barendrecht
Kibeo Akelei Akelei 2, Dirksland
Wiedewei Maasdam, Merwedestraat 58, Maasdam

How does it work?
Stap tussen 13.00 en 15.00 binnen bij een van bovenstaande vestigingen. Daar ga je in gesprek met de vestigingsmanagers over het werken bij Kibeo en Wiedewei. Je hebt alle ruimte om je vragen te stellen. Neem ook je diploma’s en cv mee. Is het een match? Dan is het zomaar mogelijk dat jij dezelfde middag nog met een aanstelling als pedagogisch medewerker de vestiging verlaat.

Wil je alvast eens lezen hoe een dag van een Pedagogisch Medewerker er uitziet? Lees dan hier het interview met Sanne Houtepen van Kibeo Elvis Presleylaan!

 

 

en_GB