Dear parent, caregiver,

Hierbij ontvangt u het voorstel voor de opvang van uw kind bij Kibeo. Dit voorstel is gebaseerd op uw huidige opvangcontract voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) bij De Roef.  Hieronder ziet u de toelichting op het voorstel.

Overview of your daycare
In het voorstel ziet u uw maandelijkse kosten gebaseerd op het tarief in voor VVE-opvang in uw gemeente in 2019. Dit bedrag is mogelijk hoger dan u nu gewend bent.

Op dit moment ontvangt u 12 maanden per jaar een factuur voor de opvang van uw kind. Vanaf januari 2019 betaalt u de opvang niet meer over 12 maanden, maar verspreid over 10 maanden. Het jaarbedrag blijft gelijk, het maandbedrag dat u betaalt is wel iets hoger dan u gewend bent. In de maanden juli en augustus ontvangt u geen factuur.

Luiers neemt u zelf mee
In 2019 bieden we u de mogelijkheden en tarieven van Kibeo. Eén van de veranderingen is dat de kosten van luiers niet meer in het opvangtarief zijn inbegrepen. Heeft uw peuter luiers nodig, dan neemt u ze zelf mee.

 How does exchange work?
As a service you can exchange 2 days (del) and per month free of charge. You can request an exchange day from your child's pedagogical staff member. This is only possible if there is room in the group. Kibeo does not work with an exchange credit. In our regulations you will find the conditions under which you can exchange.

How is invoicing done?
In de laatste week van de maand wordt de factuur voor opvang geïncasseerd. We incasseren voorafgaand aan de opvangmaand. De factuur voor opvang in januari 2019, ontvangt u rond 20 december 2018.

 Facturatie 40 weken opvang
De kosten voor dagopvang ‘Past bij jou’ 40 weken en VVE-opvang voor uw peuter worden verspreid over 10 maanden. Over de maanden juli en augustus vindt geen facturatie plaats.

Contact
Vanaf 1 januari 2019 stopt De Roef met het aanbieden van de opvang. U kunt vanaf dat moment bij Kibeo terecht voor de opvang van uw kind, als u akkoord gaat met het voorstel voor uw opvangcontract.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze informatie? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Klantrelatie via Klantrelatie@kibeo.nl or 0113-760 290. You can of course also ask your questions during the information evening in your area.

 

Disclaimer: no rights can be derived from the information provided. The information given is based on the situation as it was known on 01-11-2018

en_GB