In de week van 4 tot en met 8 juni is het zover; opa en oma week! Die week zet Kibeo alle opa’s en oma’s in het zonnetje. Extra gezellig; de grootouders komen ook een kijkje nemen. De kinderen laten dan aan hun opa’s en oma’s zien wie hun vriendjes zijn, wat hun favoriete speelgoed is en waar ze dagelijks spelen. Gezellig!

Kibeo betrekt graag opa’s en oma’s bij de opvang van hun kleinkinderen. De kinderopvangorganisatie vindt het belangrijk dat ook zij een goed gevoel hebben bij de opvang, want ze maken deel uit van het leven van een kind. Zo passen ze regelmatig een dagje op, staan vooraan bij afzwemmen en zijn ze elk verjaardagsfeestje aanwezig. Tijdens de speciale opa en oma week wordt er stilgestaan bij de bijzondere band die de kinderen met hun grootouders hebben.

Gezellig samen spelen
Alle vestigingen van Kibeo staan van maandag 4 juni tot en met vrijdag 8 juni in het teken van opa’s en oma’s. Zij maken kennis met de pedagogisch medewerkers en gaan samen met de kinderen voorlezen, spelen, knutselen en nog veel meer!

fr_FR