Kindercentra De Roef is vanaf 1 januari 2019 Kibeo. De huidige vestigingen blijven geopend. Hier blijven de kinderen met vriendjes spelen en ontdekken, samen met de bekende pedagogisch medewerkers. Zo behouden we de fijne, vertrouwde opvang!

Kibeo als samenwerkingspartner
Kibeo lijkt als organisatie op De Roef. De visie van beide organisaties sluit op elkaar aan en op het gebied van innovatie en kwaliteit versterken De Roef en Kibeo elkaar. Dankzij de overgang naar Kibeo kunnen we de kinderopvang in de gemeenten Moerdijk en Drimmelen verder ontwikkelen.

Indeling vestigingen
Eén van de zichtbare wijzigingen, zijn de namen van de vestigingen. De namen van de vestigingen worden zo veel mogelijk aan de naam van de school gekoppeld, vanwege de samenwerking met de school. We werken naar Integrale Kindcentra waarbij opvang en onderwijs naadloos in elkaar overlopen. In de tabel hieronder lees je wat de namen worden van de vestigingen.

Endroit Vestiging De Roef  Nieuwe naam Kibeo 
Tarte fine De Brabbelton, BSO Villa Kakelbont Tarte fine Kibeo Kennedy
Klundert Peuteropvang de Rakkertjes, BSO Klundert Kibeo 't Ravelijn Klundert
Lage Zwaluwe KDV Speelhoekje, BSO Ratjetoe Kibeo de Gisjes Lage Zwaluwe
Moerdijk Peuteropvang De Rakkers Kibeo de Klaverhoek Moerdijk
Noordhoek Peuteropvang Het Hoekje Kibeo Sint Jozef Noordhoek
Willemstad KDV De Speeldoos Kibeo Hofstraat Willemstad
BSO De Petteflet Kibeo Reine Wilhelminalaan Willemstad
BSO De Singel Kibeo de Singel Willemstad
Sept montagnes Peuteropvang De Boemeltjes, BSO De Boemerang Kibeo de Boemerang Zevenbergen
Calimero, BSO Alles Kids Kibeo de Arenberg Zevenbergen
Peuteropvang De Peutertoren Wordt samengevoegd met BSO Kibeo De Toren (nu nog de Witte Arend)
KDV De Blokkendoos, BSO De Pietjes Kibeo de Neerhof Zevenbergen
Zevenbergschen
Hoek
Peuteropvang De Peutersprong Kibeo Olavstraat Zevenbergschen Hoek

Geen dag is hetzelfde bij Kibeo
Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kibeo. Samen buiten op avontuur gaan in de tuin. Binnen in uitdagende hoeken spelen, of als hij of zij nog klein is, leren kruipen op zachte kleden. Ook wordt de ontwikkeling van je kind gestimuleerd door leuke, leerzame activiteiten, zoals voorlezen of het zingen van liedjes. Je schoolkind kan ’s ochtends bij ons rustig wakker worden en ’s middags met vriendjes spelen, activiteiten organiseren, toneelspelen of lekker bijkomen met een boek op de bank.

Vous êtes toujours les bienvenus pour nous rendre visite pour voir si Kibeo vous convient, à vous et à votre enfant. Ou prenez rendez-vous pour un visite guidée. Nous aimerions vous rencontrer.

Vragen of meer informatie
Ook onze klantadviseurs staan voor je klaar, zij beantwoorden graag al je vragen. Stuur een mail naar Klantrelatie@kibeo.nl, bel ons via (0113) 760 250 of gebruik de chatfunctie op onze website.

fr_FR