Naam:  Aletta Last
Plaats: Kapelle
Aantal gastkinderen: max. 5
Contact: 0113-344502 of 06-55942820
Opvangdagen: maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag
Opvangtijden: 7.00 tot 18.00 uur (tijden in overleg)

gastouder aletta lastMijn naam is Aletta Last, getrouwd met André. Wij hebben 3 kinderen, Martijn (1996), Willeke (1997) en Janneke (2002). We wonen in Kapelle. Ik heb gewerkt als ziekenverzorgende in een verpleeghuis.

In januari 2005 ben ik als gastouder begonnen en ik doe het nog steeds met heel veel plezier. Ook onze eigen kinderen vinden het ontzettend leuk als de oppaskinderen er zijn.

Wij wonen aan een doodlopende straat (geen verkeer, dus veilig!) en pal tegenover een speelveldje met verschillende speeltoestellen zoals een speelhuisje met glijbaan, schommels en een wip.  Deze zijn erg geschikt voor jonge kinderen. Ook voor binnen is er voldoende speelgoed voor de kinderen, een duplo-boerderij, garage, autootjes, veel boekjes , spelletjes, poppen en poppenspulletjes.

Doordat het aantal kinderen (max. 5) klein is, kennen de kinderen elkaar goed en is het gezellig en vertrouwd. Je hebt echt contact en bent er als vaste gastouder nauw bij betrokken.

Ik vind het heel erg leuk om met jonge kinderen om te gaan en te zien hoe zich ontwikkelen. Waar ik erg van geniet is de band die je met de kinderen krijgt. De kinderen bied ik liefde, structuur, een plaats waar ze zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.  Het samen dingen doen vormt ook een belangrijke  factor.

Ik vang kinderen op van 0 tot 4 jaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.00-18.00 uur (tijden in overleg).

Heb je nog vragen? Bel gerust.