Naam: Carolien van den Heuvel
Woonlaats: Puttershoek
Contact: carolienheuvel@hotmail.com of 078-6760921 of 06-28185648.
Opvangdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Opvangtijden: in overleg

gastouder carolien van den heuvelMijn naam is Carolien van den Heuvel.

Ik werk inmiddels alweer 20 jaar in de kinderopvang, waarvan 10 jaar voor Kinderopvang Hoeksche Waard Oost. Sinds er steeds meer mensen de weg naar de Singel weten te vinden voor een goed en vertrouwd oppasadres, ben ik 3 jaar geleden voor mezelf begonnen met Kinderopvang “Het Singeltje”. Wij zijn gevestigd aan de Singel in Puttershoek. Ik werk samen met Kibeo Hoeksche Waard Oost.

Ik bied opvang aan kindjes van 0 tot 4 jaar en ben in het bezit van alle benodigde papieren. Mijn opvangdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of er nog een plaatsje vrij is?

Bel of mail gerust!