Naam: Coby de Bokx
Plaats: Strijen
Contact: gob@kibeo.nl o.v.v. Coby de Bokx
Opvangdagen: In overleg
Opvangtijden: In overleg

Ik ben Coby de Bokx, 56 jaar jong, woonachtig te Strijen en moeder van 4 zoons in de leeftijden 32, 30, 25 en 18 jaar.

Ik pas nu 26 jaar op. Toen mijn oudste 2 kinderen naar school gingen, vond ik het zo stil thuis, dus ging ik iets zoeken om me bezig te houden. Wel wilde ik mijn kinderen een stabiele thuissituatie geven, omdat ik dat vroeger zelf niet had. Dus zocht ik iets wat ik thuis kon doen.

Omdat ik gek ben op kinderen was de keuze om oppasmoeder te worden dan ook snel gemaakt. De eerste oppaskinderen kreeg ik 26 jaar geleden via de Stichting Samenlevingsopbouw Oud-Beijerland. Zodra Hoeksche Waard Oost werd opgericht, sloot ik me hierbij aan, waarna ik vervolgens ben meegegaan naar Kibeo. Ik vind het nog steeds erg leuk om oppasmoeder te zijn en ik ben net begonnen met mijn zoveelste oppasbaby, die ik weer met veel plezier ga verzorgen.