Naam: Cora Klaassen- van Bodegraven
Plaats: Wilhelminadorp
Mail: gastoudercora@gmail.com

Aantal gastkinderen: maximaal 5
Opvangdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag
Opvangtijden: 7.00-18.00 uur

Mijn naam is Cora Klaassen-van Bodegraven (48 jaar). Ik ben getrouwd en wij hebben drie kinderen in de leeftijd van 21, 20 en 16 jaar. Ik heb graag kleine kinderen om me heen, vandaar mijn keuze gastouder te zijn. Wij wonen in Wilhelminadorp, dicht bij Goes en de N256

Zijn jullie op zoek naar kleinschalige opvang in een gezellige huiselijke omgeving?
Ik verzorg de opvang voor twee, soms drie of vier kinderen tegelijk per dag in de leeftijd van nul tot vier jaar. Vooral voor jonge kinderen is kleinschalige opvang erg fijn. Mijn kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, eerlijkheid, veiligheid, geborgenheid, respect, rust, hygiëne en structuur. Hierdoor zorg ik dat jullie kindje zich prettig voelt en zichzelf kan zijn bij ons.

Om bij te dragen aan een goede ontwikkeling stimuleer ik de kinderen dagelijks:
. Creatief bezig te zijn ahv thema’s door te kleien, knutselen, kleuren of verven;
. Boekjes voorlezen, voorwerpen en gevoelens benoemen ahv prentenboeken;
. Zingen;
. Vrij spelen met voldoende speelgoed behorend bij de leeftijd en puzzelen;
. Buiten spelen in onze grote omheinde achtertuin: balspelletjes, op de trampoline, het konijn verzorgen.

De kinderen spelen in de speciaal voor kinderen ingerichte speelkamer, hal en gesloten keuken. In de slaapkamers boven slapen ze in een campingbedje.

Ik vind goede sfeer belangrijk en doe dan jets extra’s zoals: bakken en koken, timmeren, papier maché of een tentje bouwen, picknicken..

Mijn doel is het maken van goede herinneringen, zodat de kinderen met plezier terug kunnen kijken op de periode dat ik gastouder was.

Als je meer wilt weten, kom gerust vrijblijvend kennis maken om een indruk op te doen of wij het juiste plekje kunnen bieden voor jullie kindje(s).

Graag tot ziens!