Naam: Cora Klaassen- van Bodegraven
Plaats: Wilhelminadorp
Aantal gastkinderen: maximaal 4
Contact: 0113- 250141 of gastoudercora@gmail.com
Opvangdagen: maandag, dinsdag en donderdag
Opvangtijden: 7.00-18.30 uur

gastouder cora-klaassenMijn naam is Cora Klaassen- van Bodegraven (42 jaar). Ik ben getrouwd en wij hebben 3 kinderen: Daniëlle (16), Sander (14) en Stefan (11). Ik heb graag kleine kinderen om me heen, vandaar mijn keuze gastouder te zijn. Op dit moment heb ik 2 oppaskinderen.

Zijn jullie op zoek naar kleinschalige opvang in een gezellige huiselijke omgeving? Ik verzorg de opvang voor max. 4 kinderen tegelijk per dag in de leeftijd van 0-4 jaar. Vooral voor jonge kinderen is kleinschalige opvang erg fijn.

Mijn kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, eerlijkheid, veiligheid, geborgenheid, respect, rust, hygiëne en structuur. Hierdoor zorg ik dat je kindje zich prettig voelt en zichzelf kan zijn.
Voor een goede ontwikkeling stimuleer ik de kinderen om dagelijks:

  • Creatief bezig te zijn, zoals: kleien, knutselen, kleuren en verven.
  • Boeken lezen, al dan niet over een bepaald thema en liedjes zingen of een CD luisteren.
  • Vrij spelen met voldoende speelgoed, puzzelen en spelletjes.
  • Buiten spelen in onze grote omheinde achtertuin. Bijv.: in de zandbak, bal spelletjes, eigen groente kweken, fruit plukken en met ons konijn spelen of verzorgen.

De kinderen spelen in de speciaal voor kinderen ingerichte speelkamer en achtertuin. In de slaapkamers boven kunnen ze slapen in een campingbedje, evt. met ledikantmatrasje. Ik vind gezelligheid belangrijk en doe dan iets extra’s  zoals, bakken of koken, timmeren, papier maché of een tentje opzetten in de tuin en picknicken.

Mijn doel is goede herinneringen maken voor later, zodat je kind met plezier terug kan kijken op de periode dat ik de gastouder was. Wij wonen in Wilhelminadorp, dicht bij Goes en de N256.
Meer weten of kennis maken? Neem dan contact met mij op.

Graag tot ziens!