Naam: Debora Hensen
Plaats: Heinenoord
Contact: Jara@filternet.nl
Opvangdagen: in overleg
Opvangtijden: in overleg

Ik ben Debora Hensen. Ik ben getrouwd en we hebben een dochter van 11 jaar.

Ik ben opgeleid voor kinder- en jeugdverzorging en kraamzorg en heb voor beide opleidingen mijn diploma behaald. Ik heb 14 jaar als professioneel kraamverzorgster gewerkt. Ik werk al 10 jaar als gastouder en ben zelfstandig franchisenemer van het gastouderbureau.

De kinderen worden op een professionele wijze verzorgd en er is veel aandacht voor elk kind apart. Ik vind het heel fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en nog belangrijker; waar ze zich thuis voelen. Het is fantastisch werk waar ik elke dag van mag genieten!

Voor alle kinderen is er voldoende speelgoed om het hen naar de zin te maken. Er wordt met de peuters samen aan tafel gegeten, voorgelezen, gespeeld en gezongen en daarnaast is er ook ruimschoots gelegenheid voor vrij spelen.

Als het weer het toelaat, gaan de kinderen elke dag even naar buiten. We lopen dan naar het speeltuintje of doen een boodschapje bij de bakker. Spelenderwijs wordt de kinderen geleerd op de stoep te lopen en uit te kijken bij het oversteken.

Buiten het rumoer van de overige kinderen zijn er rustige slaapplaatsen.
De dagindeling van je kind zal er zoveel mogelijk hetzelfde uitzien als de dagindeling van thuis.

Onze woning is snel en gemakkelijk bereikbaar van de op- en afrit naar de A29.

Wil je meer weten neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Kijk ook eens op mijn website.