Naam:  Grietje de Pater
Plaats: Krabbendijke
Contact: gob@kibeo.nl; o.v.v Grietje de Pater
Opvangdagen: maandag t/m vrijdag
Opvangtijden: in overleg

gastouder grietje de paterMijn naam is Grietje de Pater. Ik ben getrouwd met Gerrit en moeder van 3 kinderen. Sinds een paar jaar ben ik gastouder bij Kibeo. Ik ben gastouder geworden, omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan. Ik vind het fijn om met kinderen bezig te zijn en hun ontwikkelingen te volgen.

We wonen in een rustige buurt met een grasveldje, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Achter ons huis hebben we een ruime tuin, waar fijn en veilig gespeeld kan worden. Binnen is er ook genoeg ruimte om te spelen, te puzzelen, gezellig te knutselen en nog veel meer. De kinderen hebben een eigen hoekje waar ze even alleen kunnen zijn. En we hebben speelgoed voor kinderen van alle leeftijden.

Ik vind het heel belangrijk dat een kind zich prettig en veilig voelt, net als thuis. Er is op dit moment nog plaats voor meerdere kindjes. Kom gerust eens een kijkje bij ons nemen. Ik ben flexibel en kan al vroeg kinderen opvangen. Wordt het een keer wat later, dan is dat geen probleem. Natuurlijk wel even in overleg.