Naam: Hennie v.d. Boogaart
Woonplaats: Strijen
Aantal gastkinderen: 3
Contact: vandenboog.aart1@gmail.com of 078-6743343 of 06-49691156
Opvangdagen: in overleg
Opvangtijden: in overleg

gastouder Hennie v.d. BoogaartIk ben Hennie v.d. Boogaart.

Ik pas al 20 jaar met heel veel plezier op gastkinderen. Het liefst in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar; maar ik pas ook op oudere kinderen. Ik woon in Strijen, samen met mijn man Aart, die nog de gehele week buitenshuis werkt. Zelf hebben we een zoon en een dochter die samen met hun partner buitenshuis wonen en via onze dochter/schoonzoon hebben we twee kleinkinderen.

Momenteel heb ik elke dag plaats voor 1 á 2 oppaskinderen erbij, want ik heb er nu maar één.

Bij mooi weer gaan we veel naar buiten; in de achtertuin of naar het speelveldje voor de deur. Er is ook een speeltuin op loopafstand. De oppaskinderen komen graag naar me toe en we hebben heel veel pret met elkaar.

Je kunt via e-mail contact met me opnemen, maar bij voorkeur telefonisch.