Naam: Irene Goudberg
Plaats: Zierikzee
Contact: 0111-415763 of 06-42091340
Opvangdagen: maandag t/m vrijdag
Opvangtijden: in overleg

gastouder irene goudbergIk ben Irene Goudberg en woon in Zierikzee, in de wijk Poort ambacht. Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen van 21, 25 en 27 jaar.

Ruim 15 jaar ben ik nu gastouder en ik doe het nog steeds met veel plezier. Momenteel vang ik 3 kindjes op onder de 4 jaar en nog 3 kindjes die zo nu en dan komen. Ik zou het heel gezellig vinden als er nog 1 of 2 kindjes bij zouden komen.

Ik ben in het bezit van diverse diploma’s. Onder andere die van Zorg en Welzijn/gastouder en het EHAK (eerste hulp aan kinderen) diploma.

Van maandag tot en met vrijdag kan ik kindjes van 0 tot 13 jaar opvangen. De opvangtijden zijn heel flexibel en natuurlijk in overleg.

Ons huis staat in een rustige straat, aan de rand van de wijk. Met veel ruimte binnen en een ruime besloten tuin, waarin de kindjes heerlijk kunnen spelen. Verder ben ik in het bezit van 4 kinderbedjes, 2 boxen, 2 kinderstoelen en veel kinderspeelgoed.

Wat ik heel belangrijk vind voor kinderen, is dat ze zich veilig en geborgen voelen. Dat ze zichzelf kunnen zijn. En vooral persoonlijke aandacht. Elk kind is weer anders. Samen spelen, knutselen, boekjes lezen, liedjes zingen en lekker buiten spelen of wandelen etc., niks moet en veel mag. Maar ook rust op zijn tijd en regelmaat zijn belangrijke aandachtspunten.

Heb je belangstelling of wil je gewoon eens komen kijken, neem dan gerust contact met mij op.