Naam: Konnegonda van Leenen
Plaats: ’s Gravendeel
Opvangdagen: 24/7 per week
Opvangtijden: in overleg
Info: Gastouder Konnegonda Facebook

gastouder konnegonda van leenenIk ben Konnegonda van Leenen, getrouwd en ik woon in ’s Gravendeel. Wij hebben een dochter van 7 jaar en een zoon en 5 jaar. Ik ben ruim 19 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang en heb daar veel ervaring opgedaan. Sinds juni 2015 ben ik geregistreerd gastouder. Nu ik zelf moeder ben, vind ik het fijn om mijn werk en gezin te combineren bij mij thuis. Ik bied flexibele opvang aan voor 24 uur per dag en 7 dagen in week. Ook de start en stoptijden zijn bespreekbaar.


Wat vind ik belangrijk:

  • Goede lichamelijke verzorging
  • Dat je kind zich of haar of zijn gemak voelt
  • Dat je kind zich kan en mag ontplooien
  • Respect voor elkaar en naar elkaar luisteren
  • Stimuleren in de sociale-emotionele en motorische ontwikkeling
  • Samen met de ouders een opvang bieden die zoveel mogelijk gelijk is aan de wensen van de ouder
  • Ieder kind krijgt zijn eigen knutselmap met werkjes en foto’s mee naar huis

Verder bied ik ook het programma Kiki aan en heb ik een VVE opleiding Kaleidoscoop.

Gastouder konnegondaIk hou van knutselen, knuffelen, naar buiten gaan, vrij spelen, flesjes en fruithapjes geven. Maar het belangrijkste vind ik dat ieder kind uniek is en vooral zichzelf mag zijn. Ritme en regelmaat horen daar ook zeker bij.

Ik vind het heerlijk om gastouder te mogen zijn en geniet daar elke dag van als de kinderen een dag bij ons zijn. Onze kinderen vinden het ook altijd fijn als er extra kinderen zijn en willen dan ook graag mee helpen. Op mijn Facebook kunt een beeld krijgen wat wij allemaal met elkaar doen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare, lieve, en gedreven gastouder met veel ervaring dan kan ik degene zijn die je zoekt. En je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.