Naam:  Lydia de Bruijne
Plaats: Kapelle
Contact: gob@kibeo.nl o.v.v Lydia de Bruijne
Opvangdagen en -tijden: in overleg

Ik ben Lydia de Bruijne, 37 jaar oud en moeder van vijf kinderen in de leeftijd van 2 tot 16 jaar. Voor onze jongste van 2 vond ik het gezellig om af en toe een speelkameraadje te hebben als de anderen naar school zijn. Vandaar dat ik me heb ingeschreven als gastouder.

Ik vind het erg leuk om met (kleine) kinderen om te gaan. Ook het contact tussen kinderen onderling boeit mij. Als ik gastkindjes heb, ben ik als het even kan buiten te vinden. We hebben een grote tuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook een wandelingetje naar de eendjes staat bij droog weer meestal op het programma. Binnenshuis ben ik vooral een voorleesmoeder. Verder doe ik voor zover het gaat gewoon de dagelijkse bezigheden.

Kortom, ik vind het leuk om kinderen een gezellige omgeving te bieden waarbij het mijn bedoeling is om gastkinderen zoveel mogelijk gewoon met het gezin mee te laten draaien.