Naam: Marian Zwanenburg
Plaats: Goes-Noordhoek
Contact: (0113) 229 524
Opvangdagen: maandag t/m vrijdag
Opvangtijden: in overleg

gastouder marian zwanenburgIk ben Marian, 45 jaar, getrouwd met Bert en samen hebben we 4 kinderen Annemieke (23), Gerline (22) woont en werkt in Oostenrijk, Arjen (20) en Rianne (16).

Ik pas al 25 jaar met heel veel plezier op kinderen. De leeftijd van de kinderen is 0 tot 4 jaar, ze draaien mee met het gezin. Ik heb een groot huis met een woonkeuken waar de kinderen heerlijk kunnen spelen met meer dan voldoende speelgoed. Er is een box, campingbedjes op verschillende kamers waar de kinderen lekker kunnen slapen, meerdere kinderstoelen, wipstoeltje enz. Buiten is een grote tuin waar de kinderen veilig kunnen spelen met onder andere een zandbak, schommels, glijbaan, wipwap, driewielers, steppen, watertafel enz.

Op dit moment vang ik 1 kindje op en heb nog genoeg plaats om meer kinderen op te vangen. Flexibel is totaal geen probleem! Uiteraard ben ik het bezit van de juiste diploma’s en registraties. Ook zijn er huisdieren aanwezig: hond Sara, poes Dolly, konijn Suzie en vissen.

Ik vind het belangrijk dat een kind ook kind mag zijn zich kan ontwikkelen in een veilige kindvriendelijke omgeving waar hij of zij zich op zijn gemak voelt !

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen en er zijn mogelijk ook vragen. Neem dan gerust contact op of kom langs!