Naam: Marinda van der Genugten
Plaats: Kortgene
Aantal gastkinderen: maximaal 6
Contact:gob@kibeo.nl of bel: 06 18158251
Opvangdagen: in overleg
Opvangtijden: in overleg

gastouder marinda van der genugtenLaat ik me even aan je voorstellen, mijn naam is Marinda Vd Genugten, 30 jaar en ik woon in Kortgene op Noord-Beveland. Ik ben alleenstaande moeder van 3 kinderen: een dochter van 8, een zoon van 6 en een dochter van 2. Mijn kinderen zijn erg sociaal en niet anders gewend dan dat het huis vol zit met kinderen (niet meer dan 6 i.v.m. de regels). Als het geen oppaskindjes zijn, dan komen er wel vriendjes en vriendinnetjes spelen. Het is altijd een gezellige boel en ik hou ervan!

Ik ben al jaren met veel plezier gastouder en wil via deze weg laten weten dat er nog plek is voor meer oppaskindjes! Dus mocht je op zoek zijn naar een oppas of in verwachting zijn en alvast informatie willen, dan mag je altijd contact met mij of met kibeo opnemen. Mijn telefoonnummer is 06 18158251.

Momenteel heb ik 4 oppaskindjes. De leeftijden zitten tussen de 0 en 8 jaar, maar ook op oudere kinderen passen is geen probleem.

Mijn huis wordt ieder jaar gecontroleerd of het veilig is. Ik heb mijn spw diploma en doe ieder jaar cursussen waaronder EHBO. Ik heb veel ervaring met kinderen, en ook met kinderen met o.a. ADHD, autisme, ZMOK of een handicap.

Verder hebben we een hele lieve kat Pim en lopen er 3 konijnen in onze ruime achtertuin genaamd Jacco, Droppie en Shadow. We maken ook veel gebruik van de speeltuin tegenover ons.

Ik hoop dat ik dit werk nog lang mag doen, want er is niets zo mooi als de wereld van een kind.