Naam: Nathalie de Vlieger
Plaats: Zierikzee
Contact: nathalie73@zeelandnet.nl / 06 28 47 11 17
Opvangdagen: in overleg
Opvangtijden: in overleg

gastouder nathalie de vlieger Gastouderopvang  “de Vlieger”

Ik ben Nathalie geboren in 1973 te Zierikzee. Wij zijn een gastoudergezin sinds juni 2000.

Ons gezin is een op en top huisje-boompje-beestje gezin. Echtgenoot Adrie (1966), een zoon Jona (1999) en een dochter Yaella ( 2002) en een heel lief hondje Kyara (2010).

Het huis is ruim, net als de tuin. We beschikken hier over een box, kinderstoelen, wandelwagen, dubbele wandelwagen en campingbedjes.

En niet onbelangrijk speelgoed! Voor elke leeftijd is er wel wat te vinden. In de tuin staat een grote trampoline, met mooi weer is deze erg in trek.

In de vakanties doen we vaak wat extra’s en werk ik vaak met een dagprogramma afgestemd op de kinderen die dan komen. Je kunt denken aan bv speeltuin-/strandbezoek, koekjes bakken, spetterfeest in de tuin of bijvoorbeeld een crea-doe. Vakantieopvang is wel beperkt.

gastouder nathalie de vliegerWe wonen in een rustig gedeelte van de wijk Poortambacht in Zierikzee vlak naast de JW v/d Doel school. Desgewenst haal/breng ik kinderen van/naar school tot groep 3.

In al de jaren zijn er heel wat kinderen geweest; voorschools, tussenschools en naschools maar ook in de dag- en nachtopvang. Ik werk op het moment tussen 6.30 uur en 24.00 uur. Ook weekendopvang (beperkt) en nachtopvang hoort tot een mogelijkheden. Flexibiliteit is hier een toverwoord, dit alles in goed onderling overleg.

De steekwoorden voor de opvang zijn Rust: niets moet en bijna alles mag! Ruimte voor creativiteit, spelen, en ontwikkelen.Ritme/structuur: vaste eet- en drinkmomenten op de dag. Reinheid en Respect.

Met mijn ervaring als ouder, diploma Helpende Zorg en Welzijn 2 en een EHBO-K diploma voldoe ik helemaal aan het plaatje als gastouder.

We hebben ervaring met autisme en TOS ook met behulp van een picto-systeem is de opvang eventueel te verzorgen.

Graag tot ziens, kom gerust eens een kijkje nemen.