Naam: Paulina Hoogesteger
Woonplaats: Baarland
Contact: 0612978060 of paulinawalhout@live.nl
Opvangtijden: 7.00 uur en 17.00 uur, andere tijden in overleg.
Opvangdagen: in overleg.

Beste Ouders,

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Paulina Hoogesteger (1995). Ik ben getrouwd met Robert (1991) en wij hebben een dochtertje Noah (2015). Ik ben graag bezig
met kleine kinderen en vind het daarom ook leuk en fijn om als gastouder uw kinderen op te vangen en te vermaken. Bent u op zoek naar kleinschalige opvang in een gezellige huiselijke omgeving? Dan is dit misschien iets wat bij u voorkeuren aansluit.

In de omgang met de kinderen vind ik het belangrijk dat de kinderen zich zelf kunnen zijn en zich afhankelijke van interesses en vermogens kunnen ontwikkelen. Om afwisselende opvang te bieden die aansluit bij een goede ontwikkeling vind ik het heerlijk om: Aan de hand van thema’s creatief bezig te zijn, zoals: knutselen kleien, kleuren en verven. Daarnaast doen we graag boeken lezen, liedjes zingen en muziek maken, vrij spelen met speelgoed, puzzelen en spelletjes doen.

Voor de frisse neus proberen we elke dag even naar buiten te gaan. In de buurt is een speeltuin en anders is er in onze eigen tuin en volkstuin genoeg te beleven. Zoals bijv.: in de zandbak, de kippen verzorgen of eieren zoeken. Daarnaast leren de kinderen eigen groente kweken en fruit plukken. Ik vind gezelligheid belangrijk en doe graag extraatjes zoals, bakken of koken, picknicken, of erop uit naar het bos of het strand.

Wat betreft het huis, hebben we op de begane grond voldoende ruimte om te spelen en creatief bezig te zijn. Verder hebben we een kinderstoel, box, kinderwagen, wipper ect. In de slaapkamers boven kunnen ze slapen in een campingbedje of ledikant.

Meer weten of kennis maken? Neem dan contact met mij op.

Graag tot ziens!