Naam:  Sandra Jobse
Plaats: Rilland
Contact: fam.jobse@tele2.nl
Opvangdagen: maandag t/m vrijdag
Opvangtijden: in overleg

gastouder sandra jobseMijn naam is Sandra Jobse en ik woon aan de rand van Rilland. Ik ben getrouwd met Micha en samen hebben we 4 kinderen gekregen: een zoon (2003) en drie dochters (2005, 2007 en 2013).

Ik heb mijn diploma SPW op zak, en sinds 2002 combineer ik het gastouder zijn met veel plezier met mijn gezin. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich welkom en veilig voelen en zich mogen ontwikkelen op hun eigen manier en tempo. Een goede relatie met het kind en de ouder(s) vind ik belangrijk, het wennen gaat in goed overleg en afgestemd op kind en ouder.

In de (afgesloten) tuin is van alles te beleven! Zo hebben we 2 rennetjes in de tuin; eentje met kippen en een konijn en een met een toompje Serama kipjes. Die zijn klein, kindvriendelijk en vrij tam, lopen wel eens los en kinderen kunnen ook het rennetje in. Verder is er een trampoline, een schommel en een kinderspeelhuisje met een glijbaan en zandbak. Ook hebben we een verschillende fietsjes/autootjes en een grasveld. Als het even kan; ga ik elke dag even buitenspelen met de kinderen. Ook binnen is er genoeg ruimte om te spelen met de duplo, poppen of het speelkeukentje.

Sinds 2015 ben ik begonnen met maandthema’s aan de hand van de leuke boekjes over het beertje Bobbi, (zie foto) van Monica Maas. Elke maand staat er een ander boekje centraal waarin Bobbi weer iets anders beleeft. Zo gaat hij naar het bos en de kinderboerderij, maar ontdekt hij ook van alles in de tuin en in de seizoenen. In de herfst en wintermaanden knutselen we regelmatig iets over het thema en doen we binnenspelletjes, ook koken/bakken we wel eens iets samen, en in drogere tijden zijn we vooral veel in de tuin te vinden en maken we soms uitstapjes naar het bos, kinderboerderij of het strand.

Ik ben van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur beschikbaar voor opvang. Andere tijden of voorkeuren zijn bespreekbaar.
Neem voor vragen, meer informatie of een afspraak contact op via mijn email of Kibeo.