Maak kennis met Yojo

Yojo is de kangoeroe van Kibeo. Yojo komt net als de meeste kangoeroes uit Australië, ver weg, helemaal van de andere kant van de wereld. Ze is hier gekomen omdat ze avontuurlijk is, van spelletjes houdt en graag mensen om zich heen heeft. Je zult haar dan ook vaak zien als er iets te beleven is. Vaak is dat tijdens een markt, een buurtfeest of een evenement, maar ook regelmatig op een kinderdagverblijf of peutergroep van Kibeo als daar iets te vieren is.

Ze voelt zich hier helemaal thuis tussen mensen en vooral kinderen. Die vindt ze lief. Ook wil ze zelf lief gevonden worden; want ze mag dan van avontuur houden, ze knuffelt graag.

Praten doet ze niet, omdat kangoeroes dat nu eenmaal niet kunnen. Maar je kunt natuurlijk wel tegen haar praten, dat vindt ze leuk. Je maakt Yojo erg blij als je vrienden met haar wilt worden.

Haar lievelingskleuren zijn knaloranje en pimpelpaars. Je zult haar dan ook altijd zien met een truitje met deze kleuren. Haar lievelingseten is, je gelooft het niet, appels. En haar grootste wens? Ze wil heel graag beroemd worden!

Weet je wat Yojo ook heel leuk vindt? Op de foto gaan! Kom je haar ergens tegen, dan wil ze vast wel even poseren met jou voor een leuke foto.

Yojo bij Kibeo Beatrixplein in Mijnsheerenland

Ben jij zaterdag 9 december naar de opening van het Dorpshart in Mijnsheerenland geweest? Yojo sprong daar ook rond… hebben jullie hem gezien? Ben jij ook met Yojo op de foto geweest?

Bekijk ze hier!

Yojo op Goes Kinderstad 2017

Ben jij zaterdag 26 augustus naar Goes Kinderstad geweest? Leuk was het hè? Yojo heeft zich ook vermaakt… hebben jullie hem gezien?Op onze Facebookpagina zie je met wie Yojo op de foto is geweest!

Bekijk ze hier!

Yojo bij de Zuidpolderdag in Barendrecht

Ben jij vrijdag 18 augustus naar de Zuidpolderdag in Barendrecht geweest? Heb jij onze lieve Yojo ook gezien? Hij hupste door alle activiteiten heen en maakte tijd om met de kindjes op de foto te gaan.

Bekijk ze hier!