Vanaf woensdag 23 januari wordt er op de vestigingen van Kibeo extra veel voorgelezen. Dan vinden namelijk de Nationale Voorleesdagen plaats en zijn er speciale activiteiten rondom voorlezen voor baby’s en peuters. Want voorlezen is niet alleen goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen, maar ook heel leuk en gezellig.

Het belang van voorlezen
Bij Kibeo vinden we het belangrijk om de jongste kinderen dagelijks voor te lezen. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt kinderen veel plezier. De vestigingen van Kibeo geven allemaal een eigen invulling aan de Nationale Voorleesdagen. Zo komen er opa’s, oma’s, tantes, ouders op bezoek om voor te lezen, peuters gaan op bezoek bij de basisschool om samen met de kleuters naar een verhaaltje te luisteren en nog veel meer! Voorlezen is zo elke keer een feestje.

Gratis naar een vrolijke en gezellige theatervoorstelling
Speciaal voor deze gelegenheid mogen alle kinderen van 2 tot 6 jaar uit de gemeente Goes samen met hun ouders op woensdag 30 januari gratis naar de familievoorstelling ‘Molletje Bim’ in podium ‘t Beest. ‘Molletje Bim’ is een luchtige en vrolijke poppenvoorstelling die de kinderen meeneemt in de gezellige en kleurrijke wereld van Molletje Bim en zijn vriendjes. Een lieve voorstelling over vriendschap en moed.

Waar: Podium ‘t Beest, Beestenmarkt 3 in Goes
Tijdstip voorstellingen: 14.30 uur en 16.15 uur
Gratis aanmelden: voorstelling 14.30 uur of voorstelling 16.15 uur

De Nationale Voorleesdagen in het kort
De Nationale Voorleesdagen worden afgetrapt met een gezellig Voorleesontbijt op woensdag 23 januari. ‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019. Dit boek staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen die tot 2 februari duren.