De zomervakantie is weer in zicht. Dat betekent bij  Kibeo de VakantiemiX; hét vakantieprogramma voor buitenschoolse opvang. En dit jaar heeft Kibeo iets nieuws: VakantiemiX op het groene en uitdagende terrein van scouting Kapelle; de ScoutingmiX! Hier kunnen kinderen heerlijk kliederen, hutten bouwen, lekker liggen in het gras en nog veel meer. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom.

Ga mee op avontuur tijdens de ScoutingmiX

Ontdekken, ravotten en beleven. Daar gaat het om tijdens de ScoutingmiX. Twee weken lang biedt Kibeo een gevarieerd en groen programma aan op het terrein van de scouting in Kapelle. Tijdens de ScoutingmiX gaan kinderen aan de slag met dromenvangers knutselen, zonne-amuletten maken, bloempotjes beschilderen, een wormenhotel bouwen en nog veel meer. Er is genoeg ruimte om lekker door het gras te rennen en op avontuur te gaan. Daarnaast kunnen kinderen in het scoutinggebouw optredens voorbereiden of even lekker hangen op de bank. Twee weken lang feest met elke week een ander thema! Bekijk het volledige dagprogramma van de ScoutingmiX op kibeo.nl.

Meld je kinderen digitaal aan

Aanmelden kan gemakkelijk via het online inschrijfformulier op kibeo.nl. Ook kinderen die niet naar de BSO van Kibeo gaan, zijn van harte welkom om mee te spelen tijdens de VakantiemiX. Meer informatie over alle dagen van de ScoutingmiX en activiteiten zijn te vinden op kibeo.nl

Neem voor meer informatie over de VakantiemiX contact op met de afdeling Klantrelatie, via klantrelatie@kibeo.nl of de chat op kibeo.nl.