Maak kennis met Yojo

Yojo is de kangoeroe van Kibeo. Yojo komt net als de meeste kangoeroes uit Australië, ver weg, helemaal van de andere kant van de wereld. Ze is hier gekomen omdat ze avontuurlijk is, van spelletjes houdt en graag mensen om zich heen heeft. Je zult haar dan ook vaak zien als er iets te beleven is. Vaak is dat tijdens een markt, een buurtfeest of een evenement, maar ook regelmatig op een kinderdagverblijf of peutergroep van Kibeo als daar iets te vieren is.

Ze voelt zich hier helemaal thuis tussen mensen en vooral kinderen. Die vindt ze lief. Ook wil ze zelf lief gevonden worden; want ze mag dan van avontuur houden, ze knuffelt graag.

Praten doet ze niet, omdat kangoeroes dat nu eenmaal niet kunnen. Maar je kunt natuurlijk wel tegen haar praten, dat vindt ze leuk. Je maakt Yojo erg blij als je vrienden met haar wilt worden.

Haar lievelingskleuren zijn knaloranje en pimpelpaars. Je zult haar dan ook altijd zien met een truitje met deze kleuren. Haar lievelingseten is, je gelooft het niet, appels. En haar grootste wens? Ze wil heel graag beroemd worden!

Weet je wat Yojo ook heel leuk vindt? Op de foto gaan! Kom je haar ergens tegen, dan wil ze vast wel even poseren met jou voor een leuke foto.

Yojo bij het Zomerfeest in Barendrecht

Ben jij 24 juni naar het Zomerfeest in Barendrecht geweest? Heb jij onze lieve Yojo ook gezien? Er staan een hele hoop kindjes op de foto! Alle foto’s met Yojo staan op onze facebookpagina.

Bekijk ze hier!

Yojo bij Zomerfeest in Barendrecht

Yojo bij de Nationale Buitenspeeldag in Barendrecht

Sta jij met Yojo op de foto?

14 juni was het Nationale Buitenspeeldag. Op deze zomerse dag waren er allerlei spelactiviteiten georganiseerd voor de kinderen. Onze grote knuffelkangoeroe was er ook. Ben jij met ‘m op de foto geweest?

Alle foto’s met Yojo staan op onze facebookpagina.

Bekijk ze hier!