Kinderfeestje van Jet

Jippie! Eindelijk was het dan zo ver, het feest voor onze jarige Jet! Na 3,5 week in het gips en nog een paar weekjes voorzichtig doen, is haar arm weer helemaal genezen. Na wat heen en weer geapp waren ook de hulptroepen voor het kinderfeestje van de eeuw weer geregeld; fijn om 2 lieve zussen te hebben. De één past op Kaat en de ander gaat gezellig mee feesten.

Het was een stralende dag. Perfect weer voor een feestje dus! 
‘s Ochtends heb ik samen met Kaat alle voorbereidingen getroffen en daarna is Kaat fijn gaan spelen bij een vriendinnetje. Om kwart over twaalf stipt, stond ik startklaar op het schoolplein… ready to party! Alle kinderen kwamen enthousiast uit school gerend, ze hadden er in ieder geval zin in!

Cadeautjes
Bij ons thuis aangekomen, vlogen de kinderen de tuin in. Even ontladen van het drukke schoolleven 😉 Dit is gelijk ook een goede tip: plan je feestje niet te strak. Kinderen vinden het vaak heerlijk om gewoon even te spelen. Na een kwartiertje was iedereen uitgeraasd en was het tijd voor de cadeautjes. We maakten er een spelletje van, zo maak je tijd voor elk cadeautje. Op die manier weet Jet van wie ze het cadeautje gekregen heeft en voor de gever is het natuurlijk leuk dat er even aandacht is voor zijn of haar presentje. Ook een top tip!Viv's blog

Tijd voor pizza
Hebben jullie zin in pizzaaaaaaa!! De kinderen begonnen luid te juichen, op één kindje na. Zij lustte geen pizza. Oei wat nu, ik had niet echt een alternatief, ja een boterham maar dat is ook zo sneu. Heeft iemand een idee? Maak er een tosti van riep Fien! Zo zie je, altijd goed om kinderen bij deze “problemen” te betrekken, ze zijn vaak veel creatiever.

Spetteren, ravotten en glijden
Met een volle buik vertrokken we even later naar onze bestemming, een waterspeeltuin op de camping! Daar zijn de kids de hele middag aan het spetteren, glijden en ravotten geweest. Af en toe kwamen ze langs om wat te eten en drinken en een kletspraatje. En wij, wij hebben de hele middag zitten genieten van de spelende kinderen en het zonnetje, heerlijk! Zo mag Jet nog wel eens een feestje geven.

nl_NL