Gastouderopvang via Kibeo stopt per 31 december 2018

De afgelopen jaren hebben we als gastouderbureau met veel plezier ondersteuning aan jou en je gastouder geboden. In de toekomst gaan we ons als organisatie meer focussen op de samenwerking met scholen en de vorming van Integrale kindcentra. Gastouderopvang sluit niet voldoende aan bij dit toekomstbeeld. Daarom bieden we in het nieuwe jaar geen gastouderopvang meer aan. De gastouderopvang via Kibeo stopt per 31 december 2018.

Soepele overgang
We begrijpen dat deze ontwikkeling impact heeft voor jou en je gastouder. Uiteraard zullen we jou en de gastouder het komende half jaar helpen bij het vinden van een gastouderbureau dat aansluit bij jullie wensen en behoeften en die van je gastouder. Zo zorgen we dat de overgang voor jou en je gastouder zo soepel mogelijk verloopt. Wellicht vangt je gastouder al kinderen op via een ander gastouderbureau en is opvang via dit bureau ook een optie voor jou.

Meest gestelde vragen ivm stoppen Gastouderbureau Kibeo

Kleinschalig en flexibel

Een gastouder is meestal een moeder die binnen haar eigen gezin kinderen opvangt. Dit is kleinschalig en huiselijk

Je kind draait mee in het gezin van de gastouder. Tussen de middag aan tafel voor een boterham, even mee naar de winkel voor een boodschap of naar de kinderboerderij, het hoort er allemaal bij.

Gastouderopvang is een heel flexibele vorm van opvang. Je kind kan ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend terecht bij de gastouder.

Inspectierapport GGD

Kibeo selecteert en traint gastouders zorgvuldig.

Gastouders hebben een MBO-2 diploma Helpende (Zorg en) Welzijn, of een daaraan gelijkgesteld diploma en een EHBK-diploma. De GGD ziet er op toe dat het huis en de tuin van de gastouder kindvriendelijk en veilig zijn.

Klik hier voor het GGD-inspectierapport van Kibeo.
Klik hier voor het GGD-inspectierapport van ons gastouderbureau Kibeo Hoeksche Waard Oost
Klik hier voor het GGD-rapport van ons gastouderbureau Het Speelhuus.

gastouderopvang

Contact

Heb je nog vragen? Neem voor meer informatie contact op met bemiddelingsmedewerkers Mirella Wondergem of Jolanda Vermaas of het Gastouderbureau van Kibeo via 0113 760 275 of gob@kibeo.nl.

Gastouderopvang