Groen en uitdagend

Bij Wiedewei is de natuur overal. We knutselen met natuurlijke materialen, koken met groenten uit eigen moestuin en spelen vooral veel buiten. De tuin van Wiedewei is een uitdagende plek, waar klein en groot veilig met vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht kan.

Wiedewei, groene kinderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Dagopvang tarieven 2018

BSO tarieven 2018

Kinderopvang baby

De wereld is voor je baby één grote ontdekkingstocht

We gaan met de kleintjes bij Wiedewei regelmatig naar buiten. Veel in de buitenlucht zijn is namelijk goed voor de weerstand én voor de zintuigen. Hoe ruiken de bloemetjes? Hoe voelen de grassprietjes? Het is een hele belevenis met al die nieuwe prikkels.

Wij zorgen voor een veilige omgeving, waarin je kindje kan gaan ontdekken. Lekker kruipen en rollen door het gras, luisteren naar de vogeltjes en samen spelen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Je peuter leert spelenderwijs over de natuur

Samen met nieuwe vriendjes lekker in de modder wroeten, door de bosjes en de wilgentunnel kruipen, met water kliederen, verstoppertje spelen of helpen met de plantjes in de moestuin. Dat kan je peuter allemaal doen bij Wiedewei!

We knutselen met takjes of blaadjes en spelen vooral lekker veel buiten in de mooie, groene tuin. Een uitdagende plek, waar je peuter veilig op ontdekkingstocht kan. Zo leert je peuter spelenderwijs over de bloemetjes in de tuin, wat je allemaal met sneeuw kunt doen en welk geluid een kikker maakt.

Groene kinderopvang - Wiedewei

'Kom we gaan naar buiten!'

Takken, pallets en stenen; ingrediënten voor urenlang speelplezier! Groeien, snoeien, water geven, verplanten en proeven; onze moestuin geeft de lekkerste groente en het gezondste fruit!

Hutten bouwen, vogels spotten en koken met groenten uit de eigen tuin. Bij ons kom je na schooltijd én in de vakanties heerlijk ontdekken, ravotten en ontspannen.

Groene Kinderopvang Barendrecht - Wiedewei
Groen vervoer met Stint - Kinderopvang Barendrecht

Groen vervoer met de Stints

Bij groene opvang hoort natuurlijk ook groen vervoer. Bij scholen waarmee we een samenwerking hebben, gebeurt het vervoer van en naar de BSO met Stints. Dit zijn elektrische bolderwagens plaats voor maximaal 10 kinderen. De kinderen worden hiermee op een veilige, comfortabele én groene manier vervoerd.

De pedagogisch medewerkers volgen eerst een training voordat zij de Stint mogen besturen. En voor de kinderen is een ritje in de Stint iedere keer weer een feestje.

Wiedewei bij jou in de buurt

Naar Wiedewei

Groene kinderopvang voor 0 t/m 12 jaar