Ladiesrun in Goes

Ladies run - KibeoNa weken trainen was het afgelopen zondag eindelijk zover, de Ladiesrun!

Honderden dames en meisjes waren in het Omnium te Goes bij elkaar om een mooie prestatie neer te zetten. Ik was er ook bij, samen met mijn dochters, vriendinnen, collega’s, loopmaatjes en nog vele andere bekenden, die allemaal zo lekker aan het bewegen zijn en hierdoor fit blijven. Want naast de gezelligheid is dat voor mij toch wel de belangrijkste reden om te blijven lopen, fit blijven en het plezier van sporten doorgeven aan mijn kinderen.

De afgelopen weken had ik, als ambassadrice van de Ladiesrun, al een aantal keren op het parcours getraind, en natuurlijk moest er ook thuis met de meiden getraind worden. Er moest kleding uitgezocht worden en een pittig kapsel in elkaar flansen, want ze moesten er natuurlijk supersnel uit zien.Ladies run - Vivs blog

En toen was het moment daar, na het startschot gingen de Little Ladies snel van start. Na ruim 4 minuten kwam het eerste meisje al over de streep en al snel daarna zagen we onze Jet aankomen. Helemaal kapot, maar euforisch blij kwam ze over als 3e over de finish! Ook Fien kwam haar rondje keurig door. De meiden én ik zijn super trots hun medailles.

Mijn dag kon, zelfs voor ik zelf van start ging, al niet meer stuk. Ikzelf kwam heet en bezweet na een klein half uur weer over de finish, ook ik was blij met mijn medaille! Dat we als toetje, namens Kibeo, uiteindelijk ook nog de 2e prijs van de bedrijvenloop op mochten halen, was natuurlijk helemaal top! Ik ben enorm trots op mijn collega’s! En natuurlijk ook op al die andere, bekende en onbekende lopers, die het toch maar mooi gedaan hebben, chapeau!

nl_NL