Vanwege de ontwikkelingen rondom het corona virus gaat het Piccolino Filmconcert op 1 april a.s. niet door.

 

Het Piccolino Filmconcert is een korte film van tien traditionele kinderliedjes, voorzien van livemuziek, geur en smaak. De ogen van de kleine toeschouwers gaan naar het filmdoek, een virtuele wereld, maar de oren horen livemuziek, en daarnaast worden ook de andere zintuigen aangesproken om de kinderen de film nog meer te laten beleven. Een leuke en leerzame muziektheatervoorstelling voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar, te zien op woensdag 1 april in theater de Mythe in Goes.

Over het Piccolino Filmconcert

Een rupsje van groene klei kruipt uit een paddenstoel en gaat direct op avontuur. Onderweg komt hij het ene na het andere kinderliedje tegen, in allerlei talen: Spaans, Italiaans, Engels, en Nederlands. Het muzikale duo Canti Vaganti voorziet de bijzondere stop-motion film Piccolino live van muziek, geur en andere sensaties!

De voorstelling bezoeken

Op woensdag 1 april 2020 is het Piccolino Filmconcert te zien in theater de Mythe in Goes. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar en hun ouders. De eerste voorstelling begint om 14.30 uur en de tweede voorstelling om 16.30 uur. De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten. Je kunt een voorstelling bezoeken voor €2,50 per persoon.

Samenwerking in het kader van de Media Ukkiedagen

Deze voorstelling is tot stand gekomen door een samenwerking van Bibliotheek Oosterschelde, Theater de Mythe, Podium ‘t Beest, KCE Oosterschelderegio, de Jeugd Theater School Zeeland, Kibeo en de Gemeente Goes. De voorstelling wordt georganiseerd in het kader van de Media Ukkiedagen. De Media Ukkiedagen is een landelijke campagne waarin aandacht gevraagd wordt voor mediawijsheid van kinderen van 0 tot 6 jaar. Tijdens deze week worden er evenementen georganiseerd waar kinderen op een veilige en leuke manier aan de slag gaan met media.

Canti Vaganti

Canti Vaganti maakt muziektheater waarin livemuziek, belevingstheater en humor samenkomen. Direct contact met het publiek, door zoveel mogelijk zintuigen aan te spreken (niet alleen zien en horen, maar ook ruiken, voelen en soms zelfs proeven) is een essentieel element in al hun producties. Het duo bestaat uit de Nederlandse Kateleine van der Maas en de Italiaan Bruno Gullo. Met hun Piccolino Filmconcert voor peuters en kleuters reizen ze langs theaters in heel Spanje en Nederland.

nl_NL