De babykamer is eindelijk af! Twee weken geleden werd het volledige bouwpakket geleverd en konden we eindelijk alles in elkaar zetten. We zijn aan de late kant voor mijn gevoel, maar dat komt omdat we tussendoor ons halve huis nog verbouwd hebben. Niks over geschreven, dat was een project van M. 😉
De laatste weken kreeg ik toch wel wat de zenuwen. Dus nadat het schilderwerk klaar was (wit en eucalyptusgroen) heb ik direct de babywinkel gebeld dat ze konden leveren. En dat deden ze: onze hele bovenverdieping stond vol met dozen. M. en ik zijn echt heel goed in bouwpakketten, in tegenstelling tot de meeste koppels. Hij stalt alle onderdelen uit, ik lees de handleiding voor, wijs aan wat hij moet hebben en hij zet het in elkaar. Simpel. Ondanks de goede samenwerking duurde het toch een paar avonden voor alles af was. Dit was echt bouwpakketten voor gevorderden!
Aangezien ik nu ook met zwangerschapsverlof ben, moet er gepoetst worden. Samen met mijn moeder en schoonmoeder poetsen we het huis van boven tot onder, al het verbouwingsstof is nu weg. En de babykleertjes, hydrofiele luiers en piepkleine rompertjes zijn nu ook allemaal fris gewassen en gestreken en liggen in de gloednieuwe kasten. De baby kan komen!

nl_NL