Als ouder bij Kibeo betaalt u geen inschrijfgeld voor zwemles bij Omnium in Goes. Kibeo en Omnium zijn hiervoor een samenwerking aangegaan. U bespaart daarmee € 15,-. Leuk!

Belang van zwemmen

Zowel Kibeo als Omnium vindt het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al leren zwemmen in ons waterrijke land. Bovendien is het heel goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen. En zwemmen is vooral leuk!

Baby- en peuterzwemmen

Omnium biedt zelfs de jongste kinderen zwemles met baby- en peuterzwemmen. Voor kinderen vanaf 4 jaar kunt u kiezen uit verschillende zwemlesmogelijkheden, zoals A-, B- of C-zwemmen. Kijk op de website van Omnium voor de opties.

Aanmelden met korting

Kijk voor aanmelden op de website van Omnium of bel naar 0113 – 23 33 88. Houd bij de aanmelding uw klantnummer van Kibeo bij de hand.

Tropische kerstvakantie

Speciaal voor klanten en medewerkers van Kibeo is er  in samenwerking met Omnium Sport & Recreatie een speciaal kerstvakantie arrangement samengesteld.

Kibeo vakantie arrangement Zwemmen + Eten, € 12,50 p.p.*
Toegang tot het zwembad  inclusief een munt waarmee je op het horecaplein of in het zwembad een frietje met saus, snack (frikadel, kroket, kaassouflé of kipcorn), een beker frisdrank en een softijsje kunt halen.

Kibeo  vakantie arrangement  Tropisch bos + Eten, € 12,50 p.p. *
Toegang tot het Tropisch bos inclusief een munt waarmee je op het horecaplein een frietje met saus, snack (frikadel, kroket, kaassouflé of kipcorn) , een beker frisdrank en een softijsje kunt halen.

Kibeo vakantie arrangement  Tropisch bos + Eten + zwemmen,  € 16,50 p.p. *
Dat wordt een hele dag plezier met toegang tot het Tropisch bos en het Zwembad inclusief een munt waarmee je op het horecaplein of in het  zwembad een frietje met saus, snack (frikadel, kroket, kaassoufflé of kipcorn) , een beker frisdrank en een softijsje kunt halen.

Een dagje Omnium?
Download de bon via deze link en lever de ingevulde bon in bij de kassa van Omnium sport & recreatie. Vergeet niet je klant- of medewerkernummer in te vullen!

* Omnium sport & recreatie is gesloten op 1e Kerstdag (25 december) en Nieuwjaarsdag (1 januari). Aangepaste openingstijden op 24 en 30 december. Kijk voor meer informatie op www.omnium.nl