Van 11 tot en met 16 maart is het de nationale Week van Zorg & Welzijn. Zorg- en welzijnsorganisaties laten graag zien hoe eraan toegaat op de werkvloer. Ook Kibeo doet natuurlijk mee. En deze keer zijn we aanwezig tijdens het gave Dare2Care Festival in de Grote Kerk in Goes.

Tijdens het Dare2Care festival op 13 maart van 13.00 uur tot 19.30 uur in de Grote Kerk in Goes ontdek je of de sectoren zorgen welzijn iets voor jou zijn. Deze dag laten wij jou graag zien waarom werken in de kinderopvang zo leuk is! Geen saaie kraampjes met foldertjes, maar toffe activiteiten waarbij je kennis maakt met zorg & welzijn. Tijdens het festival zijn 26 verschillende zorg & welzijn organisaties aanwezig!

Zo nemen wij je via een Virtual Reality Experience mee in de wereld van kinderopvang. Ook kun je al je vragen stellen over stage lopen bij Kibeo aan onze praktijkopleiders. Zij gaan graag met je in gesprek! Het festival wordt afgesloten met een spetterend optreden van De Hobbyisten. We zien je graag woensdag 13 maart!

Waar en wanneer?
Woensdag 13 maart 2019 van 13:00 uur tot 19:30 uur, Grote Kerk in Goes. Kom je langs? Geef het aan via het event op Facebook!

nl_NL