Leuke samenwerking tussen Kibeo en Optisport Groene Woud

Door de samenwerking tussen Kibeo en Optisport heb je de mogelijkheid om met hoge korting kennis te maken met Optisport Groene Woud.

Op vertoon van je Kibeo klantnummer profiteer je van € 10,- korting op een 25-badenkaart banen-vrijzwemmen, 2e persoon gratis recreatief vrijzwemmen € 5,- korting op een 12-badenkaart doelgroepen of geen inschrijfkosten voor zwemles (t.w.v. € 22,50!).

Het is belangrijk dat je kind kan zwemmen, maar wist je dat ook de zwemtechniek goed moet  zijn om ervoor te zorgen dat je kind het langer dan 5 minuten volhoudt? Ga daarom mee op avontuur tijdens de leukste zwemles bij Optisport Groene Woud!

Tijdens de zwemlessen bij Sportcentrum Groene Woud worden kinderen meegenomen op avontuur. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven ze de leukste en spannendste avonturen.

Aanmelden en profiteren van de kortingen?
Klik hier om de kortingsbonnen te downloaden en neem deze samen met je Kibeo klantnummer mee naar Optisport Groene Woud in Kapelle (Vroonlandseweg 45, Kapelle), of neem contact op via T: 0113-342827 of E: groenewoud@optisport.nl

nl_NL