Peuters kunnen in de zomervakantie blijven leren en ontdekken bij Kibeo! Op 15 vestigingen is deze zomer de zomerschool gestart, speciaal voor kinderen die naar de peutergroep van Kibeo gaan met een indicatie van het consultatiebureau (VVE-indicatie). De kinderen kunnen daardoor tijdens de zomervakantie spelenderwijs blijven oefenen met woordjes, taal en beginnend rekenen!

Dankzij de zomerschool wordt het voor de peuters een stuk makkelijker om na de zomervakantie weer in het ritme te komen. Daarnaast kunnen we een mogelijke achterstand, die is ontstaan omdat peuters tijdens de coronacrisis niet naar de opvang konden komen, weer inhalen.  De peuters gaan samen met Puk aan de slag met het thema ‘Oef wat warm!’ dus hopelijk gaan we een fijne, warme zomer tegemoet! In het thema komen verschillende activiteiten aan bod, waarbij we spelenderwijs werken aan de ontwikkeling van de peuters.

Vorig jaar hebben we al een start gemaakt met de peuterzomer in Barendrecht. Dit jaar hebben we in verband met de coronacrisis subsidie ontvangen van de overheid om op 15 vestigingen de peuterzomer aan te kunnen bieden. We zijn blij dat we zo de peuters extra kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling. De zomerschool van Kibeo is meerdere dagen per week geopend in de gemeenten Barendrecht, Borsele, Goes, Kapelle, Moerdijk, Reimerswaal en Schouwen-Duiveland. Ouders kunnen hun kindje met een VVE-indicatie gratis opgeven om minimaal twee keer mee te doen.

Wil je meer informatie of je kindje aanmelden? Neem dan contact op met de afdeling Klantrelatie via telefoonnummer (0113) 760 250.

21 juli 2020

nl_NL