Opening twee nieuwe Nova Kindcentra

Op vrijdag 24 maart hebben we een feestelijke dag. Er openen weer twee nieuwe Nova kindcentra in Barendrecht: Kindcentrum Nova De Driehoek en Kindcentrum Nova De Tweemaster. Dat wordt natuurlijk samen met de kinderen gevierd!

Opening kindcentrum Nova De Driehoek – locatie Hendrikse-akker

Je bent van harte uitgenodigd op vrijdag 24 maart de feestelijke opening bij te wonen.

We starten om 8.45 uur. Om de nauwe samenwerking tussen opvang en onderwijs gelijk in praktijk te zien, wordt het nieuwe naambord onthuld door een peuter en een schoolkind. Na een korte toespraak laten de schoolkinderen een feestelijk dansje zien.

Opening kindcentrum Nova De Tweemaster – locatie Schoener

Ook kindcentrum Nova De Tweemaster wordt op 24 maart feestelijk geopend. Ook hiervoor nodigen we je van harte uit. Deze opening start om 8.30 uur. Het nieuwe naambord wordt onthuld en de peuters en de schoolkinderen doen een feestelijke dans. Daarnaast is ook wethouder Johan van Wolfswinkel aanwezig bij deze opening.

Wat is een Nova Kindcentrum

In Nova kindcentra bundelen het openbaar basisonderwijs en de kinderopvang hun krachten en expertise. Het resultaat? Unieke kindcentra waar ieder kind de hele dag straalt! Hier opgroeien en ontwikkelen geeft kinderen een schitterende basis, waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

We zijn er trots op dat we weer twee mooie Nova kindcentra openen.

Kijk voor meer informatie ook op www.kindcentrumnova.nl.

pl_PL