De afgelopen weken zijn we eindelijk weer verwend met heerlijk lenteweer. Buiten zijn en genieten van de eerste zonnestralen, dat heb ik echt gemist! De kinderen spelen weer lekker buiten en ontmoeten zo weer veel vriendjes en vriendinnetjes. In de winter maken ze vaak speelafspraken met een of twee kinderen, maar nu gaan ze buiten op pad met veel verschillende kinderen. Jet moest hier echt wel even aan wennen, want spelen in een grote groep vergt toch wat andere vaardigheden. Al snel was ze er weer aan gewend, goed voor de sociale ontwikkeling!

Ook ik vind het weer veel meer uitnodigen om buiten te zijn. Ramen zemen is toch fijner met een zonnetje erbij en het terras moest toch ook weer even onderhanden genomen worden voordat we er weer lekker gebruik van konden maken.

En het mooie weer is ook dé motivator voor een extra rondje hardlopen. Zeker met de ladiesrun weer in het vooruitzicht is het ideaal weer om een extra rondje hard te lopen. Met een vast clubje dames lopen we regelmatig een rondje, heerlijk even wat tijd voor ons zelf én natuurlijk goed voor je lijf.

Vorig jaar deden Fien, Jet en nichtje Tess ook gezellig mee met de ladiesrun. Omdat Tess inmiddels op atletiek zit hebben we samen eens een rondje gelopen. Hoe leuk is dat?! Elkaar motiveren en stimuleren is natuurlijk enorm welkom. Daarnaast blijkt samen trainen ook nog eens effectief, want waar Tess supersnel start en ik de eerste kilometers moet aan poten, wordt haar uithoudingsvermogen weer op de proef gesteld de laatste meters. Wat leuk is het om zo samen actief bezig te zijn, echt genieten!

Na afloop voldaan en tevreden op de bank, het liefst in het zonnetje. Wat willen we nog meer?!

Tot 2 juni allemaal aan de start van de ladiesrun!

pl_PL