Kibeo en zwembad Inge de Bruijn in Barendrecht hebben een samenwerking en dat gaan ze vieren! Daarom is er op donderdag 17 mei een feestelijke ochtend voor jong en oud bij Kibeo Hendrikse-akker in Barendrecht.

We weten het allemaal, sporten is gezond! Daarom vindt Kibeo samen plezier hebben in sport en bewegen erg belangrijk. Voldoende sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor de ontwikkeling van een kind. De leuke samenwerking tussen de partijen sluit hier goed bij aan! Voor Kibeo ouders zijn er speciale acties, zoals een proefles peuterzwemmen.

Programma kick-off
Op 17 mei zijn ouders en kinderen om 10.00 uur zijn welkom bij de gezellige ochtend. Tijdens de kick-off tekenen beide partijen een samenwerkingscontract. Debbie van der Laan, Unitmanager bij Kibeo, en John van den Burg, manager van zwembad Inge de Bruijn, zetten hun handtekening onder de overeenkomst! Extra leuk; alle kinderen kunnen tijdens de feestochtend met Yojo, de mascotte van Kibeo, op de foto!

Over  Inge de Bruijn zwembad
Zwembad Inge de Bruijn in Barendrecht biedt vermaak aan jong en oud. Zo is er in het recreatiebad een wildwaterbaan, Bubbelbank, een supersnelle glijbaan en jetstreams. In het overdekte wedstrijdbad kan de sportieve zwemmer zich helemaal uitleven. Genoeg te doen tijdens een leuke dag uit!

pl_PL