Sport-BSO Hoeksche Waard is geopend! Op deze splinternieuwe BSO kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar zich na schooltijd heerlijk uitleven op het terrein van Hockeyclub de Hoeksche Waard aan de Vrouwehuisjesweg in Mijnsheerenland.  

We weten het allemaal, sporten is gezond! Na schooltijd slingertikkertje, trefballen, hockeyen of voetballen? Het kan allemaal op de grote sportvelden en in het splinternieuwe clubgebouw van Hockeyclub de Hoeksche Waard (HCHW). Onder leiding een gediplomeerd sportmedewerker doen de kinderen allerlei leuke sport- en spelactiviteiten.

Sportowe BSO Hoeksche Waard
De Sportowe BSO Hoeksche Waard is het begin van een samenwerking tussen Kibeo en HCHW. In november vorig jaar heeft HCHW een nieuw clubhuis gerealiseerd op het sportcomplex aan de Binnenmaas. HCHW heeft de ambitie om in de toekomst een brede sportvereniging te worden, waarbij het clubhuis een centraal ontmoetingspunt wordt voor hockey en andere (sport)activiteiten. Daarnaast wil de hockeyclub kinderen zo vroeg mogelijk kennis laten maken met sportactiviteiten. De samenwerking voor een Sport-BSO is dus een logische stap.

pl_PL