Rituals en Kibeo hebben al een tijdje een fijne samenwerking. Zo staan er bij al onze kinderdagverblijven een heerlijke huisgeur van Rituals en geven we met regelmaat een verwenpakket cadeau aan bijvoorbeeld jubilarissen van Kibeo. Nu kunnen we met trots Tiny Rituals toevoegen aan dit rijtje… speciaal voor jonge ouders en hun kleintje.

Schrijf je baby in en ontvang een leuk verwenpakket voor jou en je baby

We verwelkomen jouw baby graag met open armen. Daarom ontvang je van ons een Tiny Rituals verwenpakketje als welkomstgeschenk, wanneer je baby en jij starten met opvang bij Kibeo.

Want als je baby voor het eerst naar de kinderopvang gaat, betekent dit een nieuwe fase met nieuwe rituelen. Eentje voor het inpakken van de tas met alle vertrouwde spulletjes van thuis. Eentje als je je baby  ’s ochtends uitzwaait op het kinderdagverblijf.  En natuurlijk jullie eigen ritueel als je je baby ’s middags weer ophaalt na een leuke dag spelen.
Met het Tiny Rituals verwenpakketje kun je thuis van de verzorging van je kleintje ook een bijzonder ritueel maken. Samen genieten van het badderen en de fijne producten uit het pakketje.

Welkom bij Kibeo!