De nieuwe website kinderopvanginzeeland.nl is gelanceerd. Deze website is een gezamenlijk initiatief van Kinderopvang Walcheren, Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen en Kibeo, waarbij de krachten worden gebundeld. De samenwerking maakt de zoektocht naar kinderopvang voor ouders eenvoudiger. Daarnaast wordt er meegedacht met zorgorganisaties over het ontzorgen van medewerkers op het gebied van kinderopvang.

Keuze kinderopvang
Het kiezen van kinderopvang is een belangrijk en spannend moment. Want wat is het beste voor een kind? Waar voelt de ouder zich prettig bij? Dan is het fijn om te weten dat een kind in vertrouwde handen is. “Door onze jarenlange ervaring zorgen we voor opvang die past bij het kind en de persoonlijke situatie. Zo heeft het kind fijne opvang terwijl de ouders zorgeloos aan het werk zijn” aldus Elly Brand, Bestuurder Kibeo.

Maatwerk voor zorgorganisaties
Kinderopvang in Zeeland denkt graag met zorgorganisaties mee over het ontzorgen van personeel. Annemiek Koppejan, Directeur-Bestuurder Kinderopvang Walcheren: “Uit ervaring weten we dat er een last van de schouders van medewerkers valt, als de opvang van hun eigen kinderen goed geregeld is.” Er zijn verschillende samenwerkingsmogelijkheden voor werkgevers. Eén daarvan is een speciale kinderopvangovereenkomst voor personeel, waarbij een zorgorganisatie zelf kan bepalen welke voordelen bij de medewerkers passen. Zoals gegarandeerde opvang bij een kinderdagverblijf (geen wachtlijst) of de mogelijkheid om een kind extra vroeg te brengen of juist later op te halen, zodat de opvangtijden aansluiten op het werkrooster.

Doordat Kinderopvang Walcheren, Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen en Kibeo samenwerken, kunnen zij dit Zeeland breed aanbieden. Rianne Vons, Directeur-Bestuurder Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Samen sta je sterker. De kinderopvang staat nooit stil en om die reden is het fijn om met al onze kennis en ervaring te kijken naar mogelijkheden voor de toekomst.”

Kijk voor meer informatie op kinderopvanginzeeland.nl

nl_NL