Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de kinderopvang? Maak dan op vrijdag 12 juli kennis met Kibeo en Wiedewei.

Speeddate met vestigingsmanagers

Kom langs bij onze speeddate! Ga in gesprek met een van de vestigingsmanagers en neem een kijkje op de groepen. Zo ontdek je meteen of Kibeo/Wiedewei misschien wel jouw nieuwe werkplek wordt. Een plek waar je baby’s, peuters en/of schoolkinderen dagelijks een fijne dag bezorgt. Je biedt ze, samen met een fijn team van collega’s, een warme en vertrouwde omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. En natuurlijk is er ook veel aandacht voor jouw eigen, persoonlijke ontwikkeling.

Is er een goede klik tussen jou en de vestigingsmanager en heb je de juiste kwaliteiten en opleidingseisen? Dan ga je misschien wel vrijdag 12 juli met een aanstelling als pedagogisch medewerker bij Kibeo of Wiedewei naar huis. We zijn in heel Barendrecht, Goeree-Overflakkee en de Hoeksche Waard op zoek naar nieuwe collega’s.

Maak kennis met Kibeo en Wiedewei

Wanneer?
Vrijdag 12 juli    13:00 – 15:00 uur

Waar?
Hendrikse-Akker, Barendrecht,  Hendrikse-Akker 11 Barendrecht
Kibeo Akelei Akelei 2, Dirksland
Wiedewei Maasdam, Merwedestraat 58, Maasdam

Hoe werkt het?
Stap tussen 13.00 en 15.00 binnen bij een van bovenstaande vestigingen. Daar ga je in gesprek met de vestigingsmanagers over het werken bij Kibeo en Wiedewei. Je hebt alle ruimte om je vragen te stellen. Neem ook je diploma’s en cv mee. Is het een match? Dan is het zomaar mogelijk dat jij dezelfde middag nog met een aanstelling als pedagogisch medewerker de vestiging verlaat.

Wil je alvast eens lezen hoe een dag van een Pedagogisch Medewerker er uitziet? Lees dan hier het interview met Sanne Houtepen van Kibeo Elvis Presleylaan!

“We stimuleren kinderen om nieuwe dingen te ontdekken”

Bij Wiedewei Ouddorp laten mijn collega’s en ik spelenderwijs aan de kinderen zien wat de natuur allemaal te bieden heeft. We genieten iedere dag op onze groene vestiging en we zijn veel buiten om te spelen, ontdekken en bewegen met de baby’s, dreumesen en peuters.

Wat het werk zo leuk maakt? We stimuleren de kinderen om nieuwe dingen te ervaren, beleven en ontdekken. We zorgen ervoor dat een kindje zich veilig voelt om ook echt op onderzoek uit te gaan en dingen uit te proberen. En vies worden mag, bij Wiedewei!

Wil jij een mooie baan waarbij kinderen altijd op de eerste plaats komen, in een team waarin niets te gek is? Kom dan kennismaken tijdens de speeddate!

– Mariëlle Redert

Vestigingsmanager en pedagogisch medewerker op Goeree Overflakkee

“Kibeo kijkt naar wat jij te bieden hebt”

Vier jaar geleden begon ik als pedagogisch medewerker bij Kibeo. Mijn opleiding was niet aan kinderopvang gerelateerd en dat is gelijk het positieve aan Kibeo. Er wordt gekeken naar wie jij als persoon bent en wat je te bieden hebt. Leeftijd en achtergrond spelen dan geen rol. Natuurlijk moet je wel in het bezit zijn van een diploma dat in de lijst van geldige opleidingen staat.

Lang heb ik niet op de groep gestaan. Toen de functie van Vestigingsmanager bij Kibeo ontstond, heb ik daar op gesolliciteerd en ik werd vestigingsmanager in Barendrecht. Toen nog een nieuwe rol, maar inmiddels is een vestigingsmanager niet meer weg te denken. Doorgroeimogelijkheden zijn er dus genoeg. Met een eigen Kibeo Academy en veel trainingsaanbod kun je alle kanten op.

Wil je vooruit in de kinderopvang, heb je ambities en zoek je een afwisselende baan? Dan ben je bij Kibeo aan het juiste adres. Kom met je cv naar de speeddate, ik hoop je daar te zien!

– Daniëlla de Vreede

Vestigingsmanager Kibeo in Barendrecht

Word jij de nieuwe collega van Jochebed of Corinda? Ze maken graag kennis met je!