Bij de Sport-BSO Hoeksche Waard in Mijnsheerenland kunnen kinderen vanaf 6 jaar na schooltijd heerlijk sporten en spelen op het terrein van Hockeyclub Hoeksche Waard. Ook tijdens schoolvakanties is deze sportieve BSO geopend. In de meivakantie doen we er nog een schepje bovenop met een sportspektakel!

Sportspektakel op dinsdag 23 april en donderdag 2 mei
Op dinsdag 23 april en donderdag 2 mei maken we er op de Sport-BSO Hoeksche Waard een groot sportspektakel van. Allerlei sporten en spellen, een klauterparcours, deze dag staat helemaal in het teken van heerlijk bewegen.

Wat gaan we doen
’s Ochtends gaan we aan de slag met de leukste sporten en spellen. Je kind kiest zelf!  De kinderen kunnen bijvoorbeeld klimmen en klauteren op een speciaal parcours. Kunnen we niet naar buiten door het weer? Dan organiseren we binnen een gaaf programma. Al deze activiteiten doen we onder begeleiding van sportmedewerker Arjan.

Voor wie?
Alle kinderen vanaf 6 jaar én met een zwemdiploma zijn welkom. Ook kinderen die normaal gesproken niet naar de opvang van Kibeo komen of (vakantie)opvang bij een andere vestiging van Kibeo afnemen, kunnen meedoen.

Komt jouw kind ook?
Aanmelden voor het sportspektakel kan gemakkelijk door je aan te melden voor de VakantiemiX bij Sport-BSO Hoeksche Waard op dinsdag 23 april en donderdag 2 mei. Zorg ervoor dat je kind deze dag warme en makkelijke sportkleding draagt die vies mag worden en geef ook regenlaarzen mee.

Direct aanmelden voor de VakantiemiX

Sport-BSO Hoeksche Waard
Sport-BSO Hoeksche Waard is gevestigd bij Hockeyclub Hoeksche Waard aan de Vrouwehuisjesweg 11 in Mijnsheerenland. Naast sport- en spelactiviteiten, biedt de BSO ook andere leuke activiteiten, zoals knutselwerkjes maken, tekenen en bordspelletjes. Altijd een leuke, sportieve dag onder begeleiding van een gediplomeerd sportmedewerker.

Wij kijken ernaar uit! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Arjan van Gurp, de vaste sportmedewerker van de BSO, via 06 86817033.

nl_NL